Tom handlekurv

Nidaros Data AS (tidligere Digital Impuls Trondheim AS) er et heleid norsk firma.

Firmaet ble opprettet i 2012. Nidaros Data har ansatte med lang fartstid og tung kompetanse innen det meste i IT-verdenen. Vi har egne lokaler med butikk, nettbutikk, dataverksted og bedriftsavdeling i Trondheim sentrum (Fjordgata 46).

Vi er ikke som alle andre... I tillegg til å ha konkurransedyktige priser mot de største nettbutikkene, så yter vi ekstremt god service i alle våre avdelinger.

 

Navnebytte: Digital Impuls Trondheim AS bytter navn til Nidaros Data AS.

1.mai 2017 så byttet Digital Impuls Trondheim AS navn til Nidaros Data AS.

Lokal butikk med lokalt lager gir deg som kunde tilgang på tusenvis av varer I DAG.

I vår butikk møter du kvalifiserte ansatte som virkelig bryr seg om deg, vi lever av fornøyde kunder og leverer service deretter.

Vi er spesialister på å finne ut hva akkurat du trenger, er du ikke fornøyd så får du pengene tilbake! 

Nettbutikk

Bor du utenbys? Vi kan sende varer direkte hjem til deg på noen dager, enten fra vårt lokale lager eller en av våre dyktige leverandører.

Har du lyst til å spare tid? Da kan du velge å bestille henting i butikk og betale ordren i vår netbutikk eller betale i kassa når du henter varene du har bestilt. Ring oss gjerne på 73 51 88 00 om du trenger hjelp.

Lokalt verksted med god servicetid i Trondheim.

Vi har et eget verksted hvor vi tilbyr reparasjon av det meste av deler innen IT og Data, f.eks. bærbare PC-er, stasjonære PC-er, mobiltelefoner (iPhone, Samsung, Sony++) og nettbrett (iPad, Galaxy Tab ++). Vi skreddersyr også noen av de råeste gaming PC-ene på markedet, med eller uten vannkjøling! Og driver du innen grafisk industri, så har nettopp vi løsningene tilpasset deg.

Har du noe du ønsker å få reparert? Send en e-post til en av våre dyktige teknikere så hjelper vi deg: teknisk.nidarosdata@iteam.no

Vi elsker våre kunder, ta gjerne en titt på noen av de gode tilbakemeldingene vi har fått av våre fantastiske kunder!

Klikk på Facebook eller Google ikonet for å se tilbakmeldingene.