Tom handlekurv

KINGSTON KINGSTON SSD 2,5 240GB A400 + Kloning til SSD fra din gamle HDD / harddisk

Forsiden / Datautstyr / Lagring / SSD / KINGSTON KINGSTON SSD 2,5 240GB A400 + Kloning til SSD fra din gamle HDD / harddisk
KINGSTON KINGSTON SSD 2,5 240GB A400 + Kloning til SSD fra din gamle HDD / harddisk (SA400S37/240G-kloning)

KINGSTON KINGSTON SSD 2,5 240GB A400 + Kloning til SSD fra din gamle HDD / harddisk

Varenr.:
SA400S37/240G-kloning

Lei av din slitne gamle maskin? Kjøp dette produktet eller bare stikk innom butikken med PC-en din og si at du ønsker en SSD oppgradering så oppgraderer vi den med en splitter ny SSD! Alt er inkludert i prisen. Om du bruker over 218 GB på din nåværende harddisk så er det ikke mulig å klone over, da anbefaler vi å ta ut filene som ikke er i bruk over til en ekstern harddisk. Stikk gjerne innom så gir vi deg gjerne tips til å få en raskere PC.
Beskrivelse

Lei av din slitne gamle maskin?
Kjøp dette produktet eller bare stikk innom butikken med PC-en din og si at du ønsker en SSD oppgradering så oppgraderer vi den med en splitter ny SSD! Alt er inkludert i prisen.

Om du bruker over 218 GB på din nåværende harddisk så er det ikke mulig å klone over, da anbefaler vi å ta ut filene som ikke er i bruk over til en ekstern harddisk.

Stikk gjerne innom så gir vi deg gjerne tips til å få en raskere PC.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.