Tom handlevogn

Kampanje

Forsiden / Kampanje
Tilbud på mobilreparasjon Tilbud på mobilreparasjon Har du nettopp vært uheldig, eller har hatt en telefon liggende bortgjemt i en skuff lenge? Vi setter nå ned prisene på en del eldre modeller! NB! Gjelder til lageret er tomt.
Sett sammen din egen stasjonær PC Sett sammen din egen stasjonær PC Lyst på ny stasjonær PC? Hva med å sette sammen en helt selv? Ofte er fabrikkerte PC-er lite oppgraderingsvennlige i tillegg til at det brukes det rimeligste av komponenter. Her har du mulighet til å se og hvilke komponenter din framtidige stasjonær PC skal inneholde!
Tekniske tjenester Tekniske tjenester Oversikt over et utvalg av tekniske tjenester vi tilbyr for datamaskiner. Skulle du ikke finne det du trenger, kan du kontakte oss på teknisk@nidarosdata.no
Digitech 2017 Digitech 2017 Velkommen til seminar med inspirasjon, faglig og sosialt påfyll. I tillegg til et spennende faglig innhold så vil vi at du skal kose deg skikkelig på vårt seminar. Derfor er konferansen satt til historiske omgivelser på E.C Dahls bryggeri. Et Bryggeri som har våknet til live igjen med fantastiske fasiliteter og ølbrygging. De som ønsker kan være med på omvisning og smaksprøver på slutten av dagen. Seminaret er GRATIS.
Ubiquiti nettverkskonfigurator Ubiquiti nettverkskonfigurator Skal du oppdatere nåværende nettverk eller kanskje opprette et nytt? Da er Ubiquiti en god og kostnadseffektiv løsning for deg! Her får du utstyr tilsvarende enterpriser til veldig gode priser. Brannmur, switch (med og uten POE), aksesspunkt, overvåkningskamera med mer.
Samsung public display Samsung public display Ny TV på kontoret? Lei av å bytte ut salgsplakater? Ikke interessert i å betale lisensavgift? Da kan Public display være noe for deg.