Tom handlevogn

Vennligst vent...

Nytt hos Nidaros

Forsiden / Nytt hos Nidaros
Digitech 2017 Digitech 2017 Velkommen til seminar med inspirasjon, faglig og sosialt påfyll. I tillegg til et spennende faglig innhold så vil vi at du skal kose deg skikkelig på vårt seminar. Derfor er konferansen satt til historiske omgivelser på E.C Dahls bryggeri. Et Bryggeri som har våknet til live igjen med fantastiske fasiliteter og ølbrygging. De som ønsker kan være med på omvisning og smaksprøver på slutten av dagen. Seminaret er GRATIS.
Tilbud på mobilreparasjon Tilbud på mobilreparasjon Har du nettopp vært uheldig, eller har hatt en telefon liggende bortgjemt i en skuff lenge? Vi setter nå ned prisene på en del eldre modeller! NB! Gjelder til lageret er tomt.
Ubiquiti nettverkskonfigurator Ubiquiti nettverkskonfigurator Skal du oppdatere nåværende nettverk eller kanskje opprette et nytt? Da er Ubiquiti en god og kostnadseffektiv løsning for deg! Her får du utstyr tilsvarende enterpriser til veldig gode priser. Brannmur, switch (med og uten POE), aksesspunkt, overvåkningskamera med mer.
Sett sammen din egen stasjonær PC Sett sammen din egen stasjonær PC Lyst på ny stasjonær PC? Hva med å sette sammen en helt selv? Ofte er fabrikkerte PC-er lite oppgraderingsvennlige i tillegg til at det brukes det rimeligste av komponenter. Her har du mulighet til å se og hvilke komponenter din framtidige stasjonær PC skal inneholde!
Samsung public display Samsung public display Ny TV på kontoret? Lei av å bytte ut salgsplakater? Ikke interessert i å betale lisensavgift? Da kan Public display være noe for deg.