Tom handlekurv

CLAIREFONTAINE Kopipapir TROPHEE A3 80g koralrød (500)

Forsiden / Kontor / Kontorpapir / Kopipapir / Kopipapir, farget / CLAIREFONTAINE Kopipapir TROPHEE A3 80g koralrød (500)
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CLAIREFONTAINE Kopipapir TROPHEE A3 80g koralrød (500) (8375)

CLAIREFONTAINE Kopipapir TROPHEE A3 80g koralrød (500)

Varenr.:
8375
EAN:
3329680837506
  • Produkt Skrivemateriell
Beskrivelse

Med Clairefontaine Trophée-serien med fargepapir kan du lage iøynefallende dokumenter og la den kreative siden din få skinne. Med et assortert utvalg av klare kalde og varme farger har Trophée-papiret farger som passer alle utskriftsbehovene dine. Få enhver presentasjon, plakat eller brosjyre til å skille seg ut. I tillegg produseres dette papiret med FSC®-sertifisert tremasse fra bærekraftige skoger. Trophée-papir gir fremragende og problemfri utskrift når det brukes i laser- og blekkskrivere og kopimaskiner. - Fargepapir av høy kvalitet - Gjenbrukbar, gjennomsiktig emballasje - FSC®-sertifisert - Perfekt for rapporter og skilt - Flott måte å skille dokumenter i arkiveringssystemet på - Har fått gode resultater i både blekk- og laserskrivere - Farger: Korallrødt - Størrelse: A3 - Ark per pakke: 500 - Papirvekt: 80 g/m²

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.